ESG EDU

Téma ESG je rozvětvené, komplexní a jde se v něm lehce ztratit. Proto jsme vytvořili systematický vzdělávací program, který se věnuje jednotlivým oblastem, zasazuje je do kontextu, doplňuje další souvislosti a ukazuje výzvy, rizika a příležitosti.

Podívejte se na sylabus a zjistěte, co všechno se díky ESG EDU naučíte:

Prohlédnout si kurzy

Kurzy

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ASOCIACE UDRŽITELNÉHO PODNIKÁNÍ

ESG v praktických souvislostech

Pečlivě navržený komplexní vzdělávací program zaměřený na praktické znalosti tématu udržitelnosti a ESG a jejich roli ve firemní praxi. Program poskytuje jedinečnou kombinaci teoretických znalostí a jejich praktického využití ve firemním prostředí, stejně jako zasazení tématiky ESG / udržitelnosti do kontextu dnešního globálně propojeného světa. Pomůže účastníkům zorientovat se v dynamicky se rozvíjejícím tématu, připravit se na povinnosti, které přináší nová legislativa a načerpat poznatky z praxe napříč obory a typy firem.
Průvodkyněmi celým programem jsou zkušené lektorky a spoluautorky profesní kvalifikace Manažer(ka) udržitelnosti, která bude součástí Národní soustavy profesních kvalifikací, dalšími lektory pak zkušení odborníci s dlouholetou praxí v daných oborech. Těšit se můžete i na zajímavé hosty, kteří se s Vámi podělí o své praktické zkušenosti.
Součástí programu jsou i konzultace s odborníky o tématech relevantních přímo pro vaši firmu či instituci a bude zakončen certifikátem.

Více o programu

Workshop na téma Uhlíková stopa společnosti

Uhlíková stopa s EnviTrail

• Obecný úvod k hodnocení uhlíkové stopy společnosti (GHG Protocol, ISO 14064-1)