Marie Zemanová

COM.SE Consulting

Partnerka poradenské společnosti COM.SE Consulting, která se zaměřuje na strategické poradenství v oblasti ESG/udržitelnosti, reporting a vzdělávání v této tématice; zakládající partnerka informačního portálu www.CSRD.cz, místopředsedkyně představenstva Asociace udržitelného podnikání.

Ekonomka s 25 lety zkušeností v korporátním světě. Jako generální ředitelka vedla ČSOB penzijní společnost spravující aktiva klientů ve výši přesahující 50 miliard Kč. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti poradenství, auditu, compliance a řízení rizik, ale i obchodu, marketingu a HR a také s řízením multikulturních a různorodých týmů. Zkušenost má i s řízením NGO. Od roku 2020 je partnerkou společnosti COM.SE Consulting.

Edita Šilhánová

COM.SE Consulting

Partnerka poradenské společnosti COM.SE Consulting, která se zaměřuje na strategické poradenství v oblasti ESG/udržitelnosti, reportingu a vzdělávání v této tématice; zakládající partnerka informačního portálu www.CSRD.cz, předsedkyně představenstva Asociace udržitelného podnikání.

Původní profesí právnička, advokátka. Po praxi v advokacii pracovala 16 let jako členka vedení společnosti Pivovary Staropramen, kde byla odpovědná za právní agendu, krizové řízení, interní a externí komunikaci a CSR a udržitelnost, a to pro ČR, Slovensko a Maďarsko. Má velké zkušenosti s vedením multikulturních a různorodých týmů. Od roku 2020 je partnerkou společnosti COM.SE Consulting.

Tomáš Jindříšek

Digital First Marketing Group

Managing Partner skupin agentur Digital First Marketing Group (DFMG a Dark Side). Předtím působil jako ředitel OgilvyInteractive, internetové divize mezinárodní reklamní sítě Ogilvy.

Pravidelně přednáší a publikuje, působí jako člen řady odborných porot a aktivně se zapojuje do projektů pro významné značky. Je člen prezidia Asociace komunikačních agentur.

Jeho koníčkem je pomoc obecně prospěšnému sektoru, mimo jiné působí jako předseda představenstva neziskové organizace Jahoda, je spolutvůrcem portálu csrd.cz - komunity kolem ESG a CSRD problematiky a členem představenstva Asociace udržitelného podnikání.

Certifikovaný kouč u mezinárodní koučovací federace (ICF).